Tenant Representation is our business

Serviciile noastre

Oferim servicii complexe la reprezentarea chiriaşilor care garantează interesele clienţilor noştri în toate aspectele importante.

Proprietarii imobilelor comerciale şi ai firmelor de developeri sunt specialişti în acest domeniu, majoritatea fiin reprezentată, în plus, de companii profesionle globale, care oferă servicii complexe de la administrare, închiriere, evaluarea şi vânzariea imobilului.

Cunoaşterea evoluţiei reale istorice a valorii chiriei planificarea viitoare construcţii, totalul spaţiilor vacante din clădiri şi ofertele reale versus cereri le de spaţii comerciale indică condiţiile comerciale generalede la valoarea chiriei la la împărţirea cheltuielilor sau modificarea spaţiilor. Faptul că cunoaştem atributele menţionate mai sus sunt decisive pentru asigurarea celor mai bune condiţii pentru clienţii noştri.

Activitatea noastră constituie asigurarea de consultanţă profesională chiriaşialor şi beneficiarilor imobilelor, ca să atingă soluţii la preţ convenabil pentru uzul lor şi să nu fie dezavantajaţi în negocierile cu proprietarii imobilelor.

Oferim complex următoarele servicii: