Tenant Representation is our business

Valori

Responsabilitate

Principala valoare a companiei Procházka & Partners o reprezintă responsabilitatea faţă de interesele clientului.Găsim pentru el cele mai bune soluţii posibile în cadrul necesităţilor firmei în continuare apărăm aceste interese la negocieriule cu terţi, cum sunt proprietarii imobilelor şi companiile de developeri.

Întotdeauna suntem de partea chiriaşilor. Datorită experienţei bogate, cunoaştem posibilităţile proprietarilor de imobile şi ştim să găsim soluţia care reflectă interesele clienţilor noştri.

Independenţă

Nu le oferim nici un serviciu proprietarului de imobile, cum ar fi: închiriere, administrare, vânzarea sau evaluarea valorii imobilului. Deci suntem capabili ,fără conflict de interese, întotdeauna şi în orice împrejurare să apărăm interesele clienţilor pe care-i reprezentăm. Consultanţa independentă a chiriaşilor şi beneficiarilor de bunuri imobiliare constituie punctul de bază al succesului nostru.

Încrederea

În orice collaborare comercială încrederea este o componentă esenţială. În cadrul unui proiect tipic păstrarea secretului privind căutarea viitoarelor soluţii este un lucru de la sine înţeles. samozřejmostí.

Încrederea şi secretul informaţiilor sunt pentru noi un principiu care reprezintă condiţia sine qua non pentru orice colaborare a noastră.