Tenant Representation is our business

Responsabilitatea în societate

Prochazka & Partners apără pricipiile responsabilităţii firmelor în societate sub aspectul economic, social şi al mediului ambiant.

Sub aspect eonomic apărăm transparenţa şi eliminarea corupţiei.

Sub aspect social sprijiimm financiar prin intermediul fondului de fundaţie Picătura de speranţă Clinica de hematologie şi oncologie pentru a Spitalului Motol. Pe această cale sprijinim copiii suferind e leucemie, afecţiuni cu tumori, deficienţe native la coagularea sângelui şi deficienţe metabolice.

Sub asectul mediului ambiant, în cadrul practicii profesionale, sprijinim principiile menţinerii dezvoltării. Ca firmă de consultanţă profesională în dmeniul imobilelor comerciale suntem convinşi că este răspunderea noastră faţă de publicul larg să sprijinim refacerea şi construirea de imobiliare – clădiri cu consum redus de energie. Întrucât clădirile ca atare consumă în UE 40% din toată energia consumată, produc 36% din în treaga producţie de CO2 şi cu suprafaţa de 25 miliard m2 acoperă în prezent aproximativ suprafaţa Belgie, atunci sperăm ca reducerea consumului energetic să fie una din măsurile cele mai eficiente de a ajunge la reducerea afectării mediului ambiant.