Tenant Representation is our business

Conducerea companiei

Radek ProcházkaRadek Procházkaeste partnerul şef şi reprezentantul firmei pe care a fondat-o ca firmă independentă de consultanţă reprezentându-i în exclusivitate pe chiriaşii imobilelor comerciale.

După o experienţă de şapte ani de consultanţă 8n domeniul imobilelor comerciale la firme internaţionale ca Colliers International şi Cushman & Wakefield za fondat prima companie din Cehia care se axează exclusiv pe reprezentarea chiriaşilor imobilelor comerciale.Ca partener şef se dedică celor mai importanţi clienţi ai companiei, asumându-şi rolul activ la negocierile de soluţii adecvate şi conduceri de proiecte.

Radek Procházka şi-a început studiile universitare la University of New York in Prague, după doi ani a oplecat în USA, unde ulterior a absolvit University of San Francisco , specialitatea Finanţe.

Radek Procházka e specialist în segmentul birouri, fiind unul din cei mai experimentaţi specialişti de pe piaţa cehă în domeniul Reprezentării chiriaşilor. În ultimii ani de lucru la compania Cushman & Wakefield a condus secţia Tenant Representation pentru Cehia, ocupându-se de cei mai importanţi clienţi şi a coordonat colaborarea internaţională în cadrul Corporate Occupier & Investor Services sprijinind clientela din corporaţii. În decursul carierei sale actuale a încheiat 95 de tranzacţii, cu o capacitate totală de peste 185.000 m2 de suprafeţe de birouri. În cadrul acestor tranzacţii în cifre brute şi-a ajjtat clienţii să economisească 53 mil. Euro la cheltuielile de chirie şi la investiţiile în construcţii.